Bo nära Karlshamns Golfklubb

By | 2016-05-06

Karlhamns Golfklubb är Blekinges största anläggning (36 hål) och grundades redan 1965. Vid 2015 firade klubben stolt 50 år. Den gamla banan bjuder på mycket natur och spelas i slutet av Mörrumsåns strand. Den nya banan bjuder på härliga utsikter och spelas i skogsmiljö och blandad park.

Vill man resa till Blekinge för att spela här, vill man kanske också ha något ett av de billiga hotell i Karlshamn som går att välja på. Samtidigt är det ju en fördel om man kan bo nära golfbanan. Här är tre hotell som ligger mycket nära anläggningen.

Best Western

Best Western i Karlshamn beskrivs av dem själva som modernt, avslappnat, tryggt och varmt. Hotellet ligger på Jannevägen, som bara ligger ett par hundra meter från Europavägen. Här ifrån har man en direkt tillgång till den vackra skärgården som utanför Karlshamn. De många vackra öarna i skärgården kan man spana in genom att ta en båttur (när man inte spelar golf förstås).

På Best Western finns en restaurang (lunch och á la carte) som är öppet alla dagar i veckan. Lite senare på kvällen kan man gå till sportbaren som visar de allra största (och lite mindre) sportevenemangen.

Golfpaket: 750 kr per person, del i dubbelrum. För två dagar gäller 1400 kronor per person.

Eriksberg

Eriksberg vilt & natur är en konferensanläggning som kombinerar exklusivitet och århundranden av historia. Mycket omsorg har lagts ner på detaljer och att bevara det gamla men samtidigt kombinera det med inslag av det moderna och lyxiga. Restaurangerna serverar högt kvalitativ mat.

Även Eriksberg bjuder på ett golfpaket. Kontakta dem för mer information.

First Hotel Carlshamn

Det här hotellet byggdes 1987, men ser snarare ut som en anrik byggnad från det förra sekelskiftets början. Den nuvarande arkitekturen återspeglar just det hus som tidigare låg på samma plats som hotellet gör idag.

På First Hotel Carlsham finns 99 rum och konferensmöjligheter för över 100 personer.