Billiga golfbollar

Sportamore Golfklubbor billigt

Billiga golfbollar

Vi verkar för att hjälpa golfare att köpa billiga golfbollar online. Erbjudanden, rea & och tips på golfbollar till styckpris eller dussin. Erbjudanden och ännu lägre priser vid speciella kampanjer på köp av stora partier golfbollar. Detta kan gynna exempelvis företag som vill köpa in stora mängder bollar för att sätta eget tryck med företagets logo. Så är det egentligen så klokt att köpa billiga golfbollar, eller är det värt att spendera lite mer pengar på just denna del av utrustningen? När det gäller nybörjare inom golfen spelar detta normalt mindre roll, och eftersom golfbollar har en tendens att försvinna kan det vara bra att inte köpa de dyraste bollarna direkt.

Soft eller distance - Hård eller mjuk boll?

Golfbollar finns i flera olika typer och utföranden. För nybörjare är så kallade "Distance-bollar" vanliga, eftersom de ger extra längd, men samtidigt innebär ett hårdare skal mindre kontroll. En golfboll med mjukt skal greppar bättre tag i golfklubbans yta, och ger på så vis betydligt mer spinn på bollen.

Kuriosa & information om golfbollar

En golfboll som slås hård kan sticka iväg i omkring 200 km i timmen. När bollen lämnar tee saktar den långsamt ner på grund av all luft som motarbetar bollens riktning. Eftersom luften slår emot bollens yta är det rimligt att det blir en kortare bollbana än vad det skulle blivit helt utan vind. Vinden påverkar helt enkelt golfsporten, och vi får försöka leva med detta.

billiga golfbollar